RING RUN futóverseny kommunikációja és teljes körű lebonyolítása

A Sport4You online platformunkon egész évben kommunikálunk a közösségünk tagjaival, tippekkel, tanácsokkal látjuk el őket a sport, a mozgás és az egészséges életmód témakörében. A RINGRUN a Sport4You közösség éves „közönségtalálkozója”, ahol mindenki számot adhat az eltelt egy év teljesítményéről, találkozhat kollégáinkkal.

ARINGRUN egy futóverseny, ahol a helyszín teszi igazán különleges élménnyé a mozgást! Egy olyan pályán próbálhatják ki magukat a résztvevők, ami direkt versenyzésre lett kitalálva, és ahol már számos heroikus küzdelem zajlott.

Eddig három alkalommal került megrendezésre futóverseny a Hungaroring versenyaszfaltján! Három távon zajlik a Ring Run: 4 km, 12 km és 21 km várja a nevezőket. A tökéletes minőségű,  széles aszfaltcsík még a most kezdő futóknak is ideális környezetet biztosít saját határaik feszegetéséhez. A gyorsabb sportolóknak pedig remek alkalom egy komolyabb edzőfutamra, hiszen a Hungaroring körönkénti 36 méteres szintkülönbsége már önmagában is „iramjátékos” futást eredményez, a 6,2 százalékos emelkedő mindenkiből kihozza a maximumot. A 2018-as, első versenyhez képest a résztvevők száma nagymértékben nőtt, illetve olyan támogatókat tudhatunk magunk mögött, mint a BioTech USA és a Red Bull.

Partner

SPORT4U / TÓSPORT